BioPizzaLogo

MENUKAART


PIZZA VEGETARISCH


Pizza Margherita

buffelmozzarella, basilicum, oregano, olijfolie.

Pizza 4-kazen

buffelmozzarella, gorgonzola, charmeux, oregano.

Pizza witlof-vijgen

gorgonzola, vijgen, rauwe witlof, oregano.

Pizza paddestoelen

gemengde paddestoelen, roodbacteriekaas, oregano.

Pizza kaas-groenten

aubergine, courgette, paddestoelen, paprika, rode ui, oregano.

Pizza Pesto

tomaatjes, rode ui, oregano, pesto(basilicum, parmezaan, pijnboompitten, cashewnoten, olijfolie, zout, peper).

Pizza ASPERGE

voorgegaarde asperges, mozzarella, peterselie, oregano.

Pizza Griekse feta

Feta (van schapen- en geitenmelk), zwarte olijven, aubergine, paprika, pijnboompitten, olijfolie, peterselie, oregano.


PIZZA VEGAN


VEGAN groenten

aubergine, courgette, paddestoelen, paprika, olijven, rode ui, kappertjes, tomatensaus, oregano, olijfolie.

VEGAN Garbanzo-rucola

tomaatjes, olijven, rucola, pijnboompitten, rode ui, oregano, olijfolie.
kikkererwtensaus (kikkererwten, olijfolie, zongedroogde tomaten, rode ui, knoflook, sambal, zeezout, peterselie)


PIZZA VLEES

Pizza Salami

rundersalami, buffelmozzarella, oregano

Pizza Quattro Stagioni

ham, paprika, rundersalami, champignons, oregano.


PASTA

Pasta Pesto

DEMETER tagliatelle met saus van o.a. pesto(basilicum, parmezaan, cashewnoten of pijnboompitten, olijfolie, zout, peper), buffelmozzarella, tomaat en basilicum. NU EXTRA PIJNBOOMPITTEN

ingredienten van de pizzabodem(bloem, tarwegluten, water, gist)
We serveren geen glutenvrije pizza's.
Wel andere glutenvrije opties, zoals falafel, gegrilde groenten en verschillende salades

Wil je iets extra’s op je pizza, of meer weten over allergenen
Kijk dan in de menumap in het restaurant.

Pizza Garbanzo Rucola
Pizza Pesto
Pizza 4-kazen
Pizza Griekse Feta

SOEP en SALADES

Pompoen-Currysoep

met o.a. water, pompoen, cocosroom, tomatenpassata, linzen, rode ui, gember, knoflook, sambal, kerrie, komijn, zout, zwarte peper. verse tomaatjes, olijfolie.

Bieten-Walnootsalade - VEGAN - glutenvrij.

gemengde sla, rucola, gekookte rode bieten, rooktofu, walnoten, vijgen, sesamzaad, olijfolie, citroensap, balsamicoazijn.

Griekse salade - VEGA - glutenvrij

gemengde sla, griekse feta, komkommer, tomaat, olijven, paprika, zongedroogde tomaat, rode ui, peterselie, pijnboompitten, olijfolie, citroensap

Witlof-Gorgonzola salade - VEGA - glutenvrij

gemengde salade, witlof met creme van gorgonzola en creme fraiche, strooisel van walnoten en pijnboompitten, zout


ANDERE HOOFDGERECHTEN


FALAFEL

Falafel met een sausje naar keuze
standaard met vegan knoflooksaus of vraag naar de vegan hummus garbanzo
kikkererwten, water, uien, zonnebloemolie, knoflook, verse koriander, komijn, gemalen koriander, zeezout.

GEGRILDE GROENTEN

Gegrilde groenten, met o.a. wortel, aubergine, courgette, pompoen, knolselderij, rode en groene paprika, olijfolie, oregano, zeezout.
EXTRA KEUZE GROENTEN: ananas, olijven, paddestoelen, knoflook-olijfolie.
EXTRA KEUZE KAAS: charmeux, gorgonzola, griekse feta.


LET OP !
Omdat de informatie op de site soms wat achterloopt is de informatie
over ingredienten en allergenen in de menumap in het restaurant leidend.

DESSERTS

TIRAMISU

Amaretto, met natuurlijke amandel- en vanillesmaak. Espresso, eieren, mascarpone en lange vingers en cacaopoeder. 3% alcohol

FRISSE CITROENTAART

hazelnoten, amandelmeel, dadelstroop, chiazaad, zeezout, kokosroom, citroensap, sojayoghurt, rietsuiker, maiszetmeel, aqua faba, agar agar, geelwortel. met zoete mango vruchtensaus

HEMELSE MODDER

geheim VEGAN recept met pure chocolade, stevig en niet zo zoet

warme stoofperen met vanilleijs

stoofperen, rode wijn, port, rietsuiker, kaneel, steranijs, kruidnagel, laurier, citroenschil.
met een bol vanilleijs en crumble van suiker, boter, bloem en zout

TRIO-IJS

keuze uit 4 smaken
- vanille
- mokka/koffie
- duindoorn
- framboos

alle desserts komen uit eigen patisserie. Het biologische ijs komt van Sonneclaer
TRIO-IJS
Hemelse Modder
Citroentaart
Stoofperen met IJS